unnadigenstund.blogg.se

Här är en liten blogg som ska få en på lite piggare och gladare tankar! Det är lätt att snöa in sig i sitt humör ibland, vilket är okej! Ibland behöver man ta fram tjurtanten inom sig och häva ur sig alla småsaker som lagt sig på hög och fått en på dåligt humör. Men här ska jag försöka hålla mig till att skriva om alla små ljuspunkter och trevliga stunder i vardagen, tanken är att inspirera till saker som kan vara lite glädjande och pigga upp lite då de känns tufft och jobbigt.

Taco kväll

Publicerad 2013-10-11 10:33:51 i Allmänt,

Visst en vardag kanske man inte orkar så mycket, många gånger vill man helst bara sjunka ner i soffan framför tv:n, vilket jag oftast gör. Men om man gör det jämt kommer man nästan in i ett dåligt flyt, vecka efter vecka går och vad har man gjort egentligen? Det behöver inte vara mycket och det behöver inte vara ofta, men ibland behöver inte allt umgänge bara ske på helgen. Igår blev det taco kväll med gott sällskap, ingen jobbig mat och inget speciellt mer än lite hockey på tv:n. Bara något som gjorde så att inte ytterligare en vecka rann ut i sanden och man stod där och fråga sig själv hur det redan kan vara oktober och vad man egentligen sysslat med. Glöm inte att de flesta dagar i livet faktiskt är vardagar;)

 

Så en annan sak som kan göra stämningen lite trevligare, inte bara för att man har besök, utan alltid. Uppläggningen av mat. Personligen kan jag tycka det är lite trevligare att lägga upp saker snyggt istället för att bara stoppa i skedar i original burken, det känns lite lyxigare och det är man alltid värd!

Sen är det höst och mörkret är här, tänd ljus! Det är alltid mysigt, har man dessutom besök en vardag och inte orkat städa är det ett perfekt sätt att lura ögat på!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela